Welkom op de open dagen: 30 | 31 oktober

Na een bijzonder begin – in een uitzonderlijke tijd – nodigen wij u nu van harte uit op zaterdag 30 en zondag 31 oktober van 11.00 tot 16.00 uur. Een ongedwongen kennismaking met de prachtige natuur, met de mensen, het natuurbegraven en een blik achter de schermen. Uiteraard is er ook gelegenheid om even heerlijk te genieten van akoestische livemuziek en een kopje koffie met wat lekkers.

Laten we even stil staan bij het leven zelf, bij de geschiedenis en de toekomst van een unieke plek tegen het dal van de Astense Aa.

Prachtige natuur

De vorig jaar vanwege corona uitgestelde opening en open dagen van Natuurbegraafplaats Hoeve Ruth, vinden nu in het laatste weekend van oktober plaats. Inmiddels hebben veel wandelaars en fietsers al kennisgemaakt met de prachtige natuur tegen het dal van de Aa. Bij anderen heeft Hoeve Ruth weer een warm plekje in het hart vanwege het afscheid van een dierbare. Velen hebben het prachtige landgoed in Vlierden inmiddels leren kennen als de plaats waar afscheid en troost elkaar ontmoeten.

Natuurlijk zorgen we nog steeds voor een veilig samenzijn. Kijk hier voor een laatste update m.b.t. de corona maatregelen en wat dit precies voor de bezoekers aan de opening/open dagen betekent.

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten?

Schrijf nu in: